Sund madlavning for alle. Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Majssuppe med kylling
1 kylling 1 porre, 1 pastinak + lidt krydderurter Kyllingen renses og skæres i 4 stykker. Kyllingen koges i gryde dækket med vand. Kog op og skum for urenheder. Tilsæt urter og krydderurter sammen med salt og evt. 1 tern hønsebouillon. Kog til kyllingen er mør. 1½-2 liter kyllingebouillon 2-3 spsk. olie 2 løg, finthakkede 3 fed hvidløg, finthakkede 300 g champignon, grofthakkede 4 gulerøder, skrællede, minitern 500 g majskerner 1-2½ dl fløde /mælk efter smag Frisk timian Salt, peber, citronsaft Løg og hvidløg svitses klare i olien uden at tage farve. Kom svitsede champignon, gulerødder og majs i gryden. Hæld bouillonen i gryden sammen med lidt hakket timian og fløden. Suppen koges ved svag varme i ½ time. Smag til med timian, citronsaft, salt og peber. Hvis suppen er for tynd kan den jævnes med lidt maizena udrørt i vand. Tilbehør Kylling skåret i små stykker Hakket persille Kartoffelpizza skåret i trekanter
Forretter og supper