Sund madlavning for alle. Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Bagværk.
Brownies med æbler
125 g. Chokolade 200 g. Smør 350 g. Rørsukker 3 stk. Æg 1 stk. Æble revet 2 tsk. Vanillesukker 1 knsp. Fint salt 125 g. Hvedemel 100 g. Nødder/Mandler hakkede
Chokolade og smør smeltes i en gryde og afkøles let. Æg og sukker piskes, heri blandes den smeltede chokolade. Tilsæt hvedemel, nødder/mandler mm. og til sidst det revne æble. Dejen hældes i en lille bradepande med bagepapir. Kagen bages ved 165 gr.C. i 30 - 40 min. Efter afkøling skæres kagen i passende firkantede eller trekantede stykker. Tilbehør: Creme Fraice, flødeskum eller is, og årstidens frugt og bær.