Sund madlavning for alle. Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Røggrillet vildtrullesteg
1 fladt stykke kød eller tildannet stykke. Hakket rødløg, rosmarin Paprika, Himalayasalt, rosa peber, Tranebær, hakkede valnødder, citronskal, husblads Kødet drysses med de forskellige ingredienser. Husbladsblade lægges i blød i koldt vand. Læg de udblødte husbladsblade ovenpå kødet og krydderierne. Rul kødet stramt som en rullepølse. Vikkel bomuldssnor om kødet. Kødet drysses med salt, peber og paprika på ydersiden. Læg 2 foliebakker med bøgesmuld på briketterne. Læg låget på grillen. Når bøgesmuldet røger, lægges kødet på indirekte stegning med stegespid, til centrumstemperatur på 68-70 grader. Vend kødet når halvdelen af tiden ca. er gået. Køl rullestegen helt af i køleskabet under let pres. Skær kødet som pålæg.
Kødretter