Sund madlavning for alle. Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Ny hverdagsmad, efterår 2012
Majssuppe med kylling, kartoffelpizza Spicy kyllingelår Kartoffelgratin med tomat Agurk i creme fraiche Tagliatelle med kødragout Ristet rugbrød, kyllingespread og Semidried tomater og  krydderknas Æblepandekager med kanelsukker Kanel pæreboller
Ny Madlavning er tilrettelagt i samarbejde med Gudum Kursus og Foredrags Forening. Tre aftner i efteråret var der kursus i ny sund madlavning. d. 11 okt. - 1. nov. og 15. nov. 2012. Maden er tilrettelagt ud fra de opskrifter jeg bruger i køkkenet på Kongensgaard Efterskole. Karin Lis Albæk.
Opskrifter til madlavning i Gudum Sognehus efteråret 2012
Hokaidogræskarsuppe med 5 spice Snoede grissini med fyld Flettede koteletter, hjemmelavet bearnaise Ovnstegte små kartofler, Kartoffelgratin med grønt og nødder Pastinaksalat Provence squash Orange nøddemarmelade Abrikossmør Squash og blåbærkage
Laksepatè, kold bearnaisesovs, syltede agurker og tomatbrødrulle. Pie med and og jordskokker, kompot af æbler og rødløg Kongensgaard leverposteg, ovnsyltede champignon, rødbedesalat Kiks med paprikaost Mandelbiscotti Bounty Lakridsmandler Brændte mandler Saltmandler Hjemmelavet marcipan Likørkugler Nougatkugler