Sund madlavning for alle. Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Foliestegte muslinger og rejer med sprød flute Kylling i 2 gange æble med rosmarin, Agurkesalat med syrlig dressing, Hasselbagte kartofler Små bagte chokoladekopper, vanilleis
Madlavning for herrer, Gudum Sognehus 2014
Italiensk Osso Buco, peperonata, kartoffelkage, Rom fromage Italienske Mandelbiscotti, Stjernechok. Småkager,
Grønkålssuppe, kogt saltet flæsk Hjemmelavet medister, kartofler Hjemmelavet sennep, rødbeder, Frugttærte med marcipankant, frugt
Fyldte hamburgerkoteletter med gratin og pillekartofler med persille og smør. Gammeldags æbletærte med fyld
Grydestegt kalvetyksteg, waldorffsalat, rødløgskompot, timianstegte gulerødder, kartofler, skysovs. Hjemmelavede flødeboller
Kyllingesalat med karry ananas dressing, flute, hvidløgssmør Husarsteg, coleslaw, kartoffelbåde, sovs Rødbede æblesalat
Koteletter med top af bagt kartoffelmos Kaperssovs Varme ærter med løg
Påskefrokost Tomatmarineret sild, løgringe, creme fraiche, æg og purløg, med rejer Kopper med laks bagt i urtecreme med butterdejslåg Små marinerede hvidløgsfrikadeller Små mørbradbøffer med baconring og pestofløde gratineret i ovnen Grillrøget kylling og lammekølle marineret Grøn forårssalat med asparges og porrer Rød forårssalat med rødbeder og fennikel Brød bagt i hønsefacon, rugbrød, smør Øl, snaps