Madlavning herreholdet 2011
Opskrifter for madlavningsholdet, vinteren 2011
Kryddermarinerede revelsben, løggryde, paprikakrydrede kartoffeltern, jordskokkesalat med nødder og granatæblekerner, skysovs. Citrontærte med marengs, kaffe.
Grillet flute med torsketapenade, semidried cocktailtomater. Burger med hot tilbehør Spiralhindbærkage.
Grillet dyreryg. Røggrillet dyremørbrad. Røggrillet vildtrullesteg. Vildtbouillon. Ragout med dyrekød og jordskokker. Dyrekølle, bov stegt med friske figner. Pærer og brombær. Pastinakpurè. Broccolisalat. Kartofler i fad med bouillon. Hasselbagte kartofler. Fennikelsalat med rødbeder. Nøddekage med pærer.
Venøbøf. Bagte kartofler med agurkedressing. Salat med broccoli og frugt. Napoleonshatte.
Klik på billedet for at se flere.
Gule ærter, kogt flæsk. Hjemmelavet medister. Hjemmelavet sennep, rødbeder. Hindbærlagkage med hvid chokoladecreme
Jordskokkesuppe med ristet bacon, croutoner. Wienerschnitzel med tilbehør, salat med ananas, agurkesalat, små kartofler i urtepesto, whiskysauce
Tournedos af oksemørbrad. Bagte kartofler, hvidløgssmør. Broget vintersalat, dressing, flùte. Citronfromage.
Jordskokkesuppe med ristet bacon, crouton af flùte. Røggrillet oksemørbrad/striploin. Grillstegte kyllinger. Rødbede kartoffelgratin. Broccolisalat med tatarsauce. salat. Små bagte kartofler. Bearnaisesauce. Flùte/brød. Kaffe med kartoffelkager. Gulerodskage med hindbærglasur. Kikset kage med chips og mandler.
Sund madlavning for alle.
Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk