Kalitesser
Store og små gryder gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Sund madlavning for alle.
Madlavning for herrer, Gudum Sognehus, Vinteren 2016
Laks og urter i butterdej, porresovs Mørbrad med persille og champignon Hasselbagte kartofler, skysovs, Blandet vintersalat Nøddekage med rødvinspærer og chokoladecreme
Bagte peberfrugter Flamberede Berliner bouletten med Sprøde løgringe, cole slaw, syltede rødbeder, rugbrød, smør Sønderjyske bratklopse med stuvet hvidkål. Vandbakkelser med orangecreme, kaffe
Tomatsuppe, pizzastænger Syrlig bagt kylling, ristede aspargeskartofler, salat i sød sennepsdressing. Romfromage, istapper etc. Af isomalt
Klik på dato for at se hele opskriften.
Brødkurve med rejecoktail Hakkebøf med bløde løg, pillekartofler, brun sovs, syltede rødbeder. Træskoringe til kaffen
Svineskank stegt med øl, urter og kartofler, sovs, sennep, groft brød. Pandekager, is med valnødder, syltede blåbær, Kaffe med ølllikør og skum
Stegte vildænder og haresteg, Kogte kartofler, brunede kartofler, Waldorff salat, Rødbedesalat med æbler og peberrod, Vildtsovs, Jægerens vilde kage
Kyllinge aspargessuppe, franske flute Farserede porrer, kartoffelgratin, kaperssovs.
Laks og urter i butterdej, aspargessovs med rejer Højreb af Bisonokse, Hasselbagte kartofler, Whiskysovs, Salat med feta og granatæblekerner, Salat med iceberg i orange creme fraiche Nøddekurve med daimis, after eightis, pynt af frugt, isomaltspiraler. Kaffe med småkager